İki Etkinlikte Toplanan Bağışlar Soma’ya

By | 10. Juni 2014

Derneğimizin sosyal ve kültürel etkinlik kapsamında,üyelerimizin stresini azaltmak ve birlikte güzel bir hafta sonu geçirmesi amacıyla,gelenekselleştirilen mangal etkinliğini 31 Mayıs 2014 Cumartesi günü Kelsterbach Südpark’ta üyelerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleştirdi.

Açık alanda top oynamanın keyfiyle güzel vakit geçiren çocuklarımız düzenlenen etkinlikte onlarda neşeli saatler geçirdi.

Mangal ziyafetinin ardından çalan müzikler eşliğinde üyelerimiz birlikte gönüllerince eğlendiler,doğanın içindeki piknik ile stres attıklarını söyleyen aileler Yönetim Kuruluna bu güzel etkinlikten dolayı teşekkür ettiler.

Derneğimizin Yönetim kurulu Sosyal sorumluluk çerçevesinde Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden madencilerin acılı ailelerine destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlatıldığını,geçen hafta Uluslar festivalinde toplanan bağışların ve bugünkü düzenlenen etkinlikte toplanacak bağışların T.C. Başbakanlık tarafından Soma için açılan hesap numarasına Banka aracığıyla gönderileceğini,ayretten başkanımız bu etkinlikte emeği geçen maddi ve manevi destek veren üyelerimize teşekkür etti.
Grill_festi_2014

Sevgi ve saygılarimızla
Y
önetim Kurulu

Share This: